OM

AFTHREAD RIPPER


Hybrid, 224 sider
Udkom på Gyldendal den 14. august 2020


Kan købes hos din lokale boghandler og på nettet, fx her.


Pressen skrev om THREAD RIPPER:

“Amalie Smith har vævet og morfet en formidabel tekst om en tvivlende væverske og den digitale teknologis tekstile forhistorie (...) en bog af den slags, der giver mig en stærk oplevelse af, hvordan litteraturen kan rumme ALT — fra den mindste detaljesansning til det største spørgsmål, fra det personlige til det fælles, fra drømmebilleder til fakta — ved at binde det til et konsekvent formprincip.”

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ — Politiken

“Abstraktionsniveauet er højt, perspektiverne svimlende og spændvidden i de vidensformer (vævekunst, mytologi, matematik, computerteknologi, kunstig intelligens), det handler om, er imponerende. Ikke desto mindre er THREAD RIPPER ukompliceret at læse. Det er en ubesværet fornøjelse at følge den tanke–virksomhed, der udspiller sig på siderne.”

— Information

“Det er lysende cerebralt, ambitiøst og vidtforgrenet, men enkelt at følge i uendelige retninger. Enkel–heden, præcisionen, de korte sætninger (...) gør teksten mirakuløst letlæst. Jeg kan kun formidle det med så hektisk begejstring som her, men læs bogen straks, der er begejstringen sval som sølvdugperler i edderkoppespind.”

— Weekendavisen